BABAGAN AWAKE DHEWE

JiangXi Suda Automobile Bearing Co., Ltd. minangka pabrikan profesional sing ngasilake bantalan mesin akeh kanggo aplikasi: mobil penumpang, kendaraan komersial, mesin pertanian (traktor, pemanen), mesin industri, laut lan liya-liyane.

  • 20 Nduwe pengalaman
  • 26666 m2 Area
  • 50 yuta RMB Aset tetep
  • 8bfdss6
  • 120A8079
  • Waca Kanggo dhewe

    Tembung mung bisa menehi pitutur marang kowe.Priksa metu perpustakaan produk iki kanggo ndeleng apa sing perlu saka kabeh ngarepke.

  • 120A8081

Nindakake Luwih

We nandheske ing "Ilmu lan Teknologi anjog, Good Quality, Customer First" filosofi bisnis.Weclome kanggo ngunjungi pabrik kita, lan kita bakal dadi partner dipercaya.

Mbangun Bearing Engine Panjenengan

Apa sampeyan siap nggawe bantalan anyar sampeyan?
Ayo goleki produk sing pas kanggo toko sampeyan lan nggawe dhewe kanthi nambah opsi lan fitur sing cocog karo sampeyan.